Banner3
CategorieŽn
Informatie
Garantie & Klachten
Garantietermijn
Mocht uw artikel defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op La Couronne du Comte rekenen. Op alle artikelen is de garantietermijn van de leverancier van toepassing. La Couronne du Comte laat defecte producten altijd herstellen door de leverancier.

Voordat u een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retournummer. U kunt een retournummer aanvragen door contact met ons op te nemen.

Uitgesloten van garantie
De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:
- Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik,
- Vocht- of waterschade,
- Artikelen die in het dagelijkse gebruik versleten raken, logoís en andere speciaal gemaakte versieringen vallen buiten de garantie.

Defect bij ontvangst
Indien uw artikel direct bij ontvangst niet goed functioneert, neem dan contact op. Als onze leverancier het defect kan bevestigen, ontvangt u altijd een nieuw exemplaar. Indien het artikel uit productie is genomen en niet meer kan worden geleverd, ontvangt u een vergelijkbaar product of, indien van toepassing, u ontvangt uw geld terug.

Stappenplan garantie en defecten
Wilt u gebruik maken van uw garantie? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

- Meld bij ons dat u een artikel retour wilt sturen.
- U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
- U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
- Na ontvangst van uw zending, stuurt La Couronne du Comte een ontvangstbevestiging via e-mail.
- Wij onderzoeken uw klacht en stellen zo snel mogelijk een oplossing voor.

Kosten
De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening. La Couronne du Comte draagt de kosten van de retourzending van het gerepareerde of vervangende product.

Klachten
Bij La Couronne du Comte draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht kenbaar maken door contact met ons op te nemen. U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.
Ga verder